Werkwijze

Ik werk niet alleen

Ik geloof in samenwerken met de klant en maak daarnaast gebruik van verschillende specialisten uit mijn netwerk. Dat kan de ene keer een grafisch vormgever zijn, de andere keer een SEO specialist. Dit maakt het werken niet alleen kostenefficiënt maar ook heel effectief. Ik zoek de juiste mensen bij de specifieke klus. Professionele specialisten uit mijn netwerk die ik in kan zetten zijn onder andere grafisch vormgevers, tekstschrijvers, native vertalers (gespecialiseerd in webteksten), SEO specialisten, programmeurs, animatiemakers, illustratoren en fotografen. Ik blijf te allen tijde het aanspreekpunt en dat is wel zo duidelijk. Bij elke klus zorg ik er verder wel voor dat er een backup is die mijn werk eenvoudig kan overnemen als ik er niet ben. Daarnaast werk ik in WordPress, een wereldwijd gebruikt programma dat door andere WordPress specialisten ook eenvoudig is op te pakken.

Klanten

Grote en kleinere klanten kunnen bij mij terecht. Omdat ik mijn werkervaring voornamelijk heb opgedaan bij grote internationals kan ik me goed inleven in de wensen en eisen van grote bedrijven. Ik probeer altijd die oplossing aan te dragen die past bij het type klant.

Een aantal bedrijven waar ik voor werk of gewerkt heb zijn: Sail Amsterdam, Inter IKEA Systems Delft, Stadshart Zaandam, Sollas Holland Packaging Machinery Wormer, Nunc Architectenbureau Zaandam, Wintertaling Amsterdam, Vertaalbureau.nl Amsterdam, Amsterdamse Muziekeducatie en Coca-Cola Nederland.

UA-35113131-1