WAT IK DOE

Webdesign

Ben jij wie je zegt wat je bent? Straal je dat ook uit op je website? Ik kan helpen om je boodschap helder te krijgen en deze vertalen naar een professionele website, webshop of online uiting die past bij jouw identiteit, je waardes, missie en visie. Een site die staat voor jou en waar jij trots op bent.

Onderhoud & Hosting

Ook als je online identiteit staat als een huis is het belangrijk mee te blijven groeien met een veranderende omgeving of doelgroep. Maar onderhoud is ook noodzakelijk om je software up to date te houden. En ook voor Hosting en domeinnaamregistratie kan je bij Metzelwerk terecht.

Om naar WordPress

Ik kan je bestaande site ombouwen naar een WordPress website, zodat je voortaan zelf je website kan onderhouden of aanpassen zonder kennis van html of css of andere programmeertaal. Natuurlijk behouden we bij het ombouwen de goede elementen en kunnen we waar nodig andere verbeteren.

Trainingen

Volg een 1 op 1 training waar je leert om zelf je WordPress website te bouwen en/of te onderhouden. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

N

Website Check

Heb je een website en het gevoel dat deze beter kan? Doe de Websitecheck. Je krijgt praktische tips voor gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, tekst, indeling en vindbaarheid in Google. Indien gewenst kan ik de verbeteringen natuurlijk voor je uitvoeren.

Netwerk

Ik geloof in samenwerken met de klant en maak daarnaast gebruik van verschillende specialisten uit mijn netwerk. Dit maakt het werken niet alleen kostenefficiënt maar ook heel effectief. Ik zoek de juiste mensen bij de specifieke klus. Ik werk daarnaast met Marielle Romeijn samen onder de naam Drivekracht en maak onderdeel uit van Clay Parker

Menu
UA-35113131-1