Wat ik doe

Van website tot project

Webdesign

Ik kan helpen om je boodschap helder te krijgen en deze vertalen naar een professionele website, webshop of online uiting die die staat als een huis.

Website Check

Heb je een website en het gevoel dat deze beter kan? Ik geef je graag praktische tips voor gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, tekst, indeling en vindbaarheid in Google.

freelance projectmanager

Ik draag graag -op freelance basis- bij aan (grote) communicatieprojecten als projectmanager of content manager. Omdat ik zelf ook technisch ben zijn projecten waar (nieuwe) technieken en communicatie samenkomen aan mij goed besteed.

Ik heb veel ervaring in migratieprojecten en online campagnes begeleiden bij grote organisaties en kan me goed inleven in de wensen en eisen van grote bedrijven. Neem contact met me op voor meer informatie en een offerte. Bekijk ook mijn linkedin profiel voor mijn werkervaring.

Grote en kleinere klanten kunnen bij mij terecht. Ik probeer altijd die oplossing aan te dragen die past bij het type klant.

 

Om naar WordPress

Ik kan je bestaande site ombouwen naar een WordPress website, zodat je voortaan zelf je website kan onderhouden of aanpassen zonder kennis van html of css of andere programmeertaal.

Onderhoud & Hosting

Ook als je online identiteit staat als een huis is het belangrijk mee te blijven groeien met een veranderende omgeving of doelgroep. Maar onderhoud is ook noodzakelijk om je software up to date te houden. En ook voor Hosting kan je bij Metzelwerk terecht.

Netwerk

Ik geloof in samenwerken met de klant en maak daarnaast gebruik van verschillende specialisten uit mijn netwerk. Dit maakt het werken niet alleen kostenefficiƫnt maar ook heel effectief. Ik zoek de juiste mensen bij de specifieke klus.

VOLG METZELWERK OP SOCIAL MEDIA