Onderhoud

onderhoudEn dan is je website klaar, geoptimaliseerd voor Google en kan je aan de slag. Maar hoe zit het met het onderhoud? Na een tijdje merk je dat er een nieuwe versie van WordPress uit is en dat er updates zijn voor je plugins.

Als ondernemer heb je het druk, druk, druk. Je website is wel het laatste waar je tijd voor hebt. Daarom is het fijn dat er iemand is die op regelmatige basis contact met je opneemt voor een update of aanpassing aan je website.

Of misschien heb je behoefte aan een halfjaarlijkse ‘terugkomdag’ om de stand van zaken te bespreken en om concreet aanpassingen te kunnen bepalen en inplannen. Wat je wensen of behoeften ook zijn, er is altijd wel een passend onderhoudspakket.

Waarom is onderhoud verstandig?

Net als bij Microsoft of Apple, of bij Firefox en Internet Explorer, worden regelmatig updates aangeboden voor WordPress en plugins. Omdat alles weer beter en mooier kan, maar ook omdat er weer een betere beveiliging nodig is. Updates zorgen er ook voor dat ontdekte beveiligingslekken weer worden gedicht.
Update je je site niet, dan zal die trager worden en ook gevoeliger voor hackers. En om die laatste reden zal je webhoster je op een gegeven moment dringend verzoeken om je website te updaten of deze anders offline halen.  Het is dus verstandig deze updates bij te houden.

Ben je nog steeds relevant?

Belangrijk is dat je site steeds relevant en inspirerend blijft voor je doelgroep. En dat deze, ook na een tijdje, past bij waar jij voor staat. Ook niet onbelangrijk is dat je website mee ontwikkelt met de ontwikkelingen van bijvoorbeeld gangbare browsers.

WAT KOST DAT?

Neem contact met me op voor een passend onderhoudsabonnement. Afhankelijk van de grootte en type website kost dit tussen de 45 en 100 euro per maand.

Of kies voor een Metzelwerk Strippenkaart.  Deze koop je vooraf op basis van 5, 7,5,  10 of 15 uur. Deze uren kan je vrij gebruiken voor bijv. updates, onderhoud, uitleg en aanpassingen aan de site. De strippenkaart betaal je vooraf, ik hou vervolgens de uren bij.  Is de strippenkaart bijna verbruikt, dan krijg je van mij een seintje.

  • Strippenkaart 5 uur: 340,-
  • Strippenkaart 7,5 uur: 495,-
  • Strippenkaart 10 uur: 650,-
  • Strippenkaart 15 uur: 895,-

Deze prijzen zijn exclusief 21% btw.

UA-35113131-1