Metzelwerk Hosting

100% groene hosting

Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden voor website hosting. En neem gerust contact op als de optie die jij in het hoofd hebt er niet bij staat. De 100% groene hosting is ondergebracht bij een betrouwbare servicegerichte hostingpartij. Hier heb ik een dedicated server beschikbaar (alleen voor Metzelwerk klanten).  Dat is belangrijk omdat ik ook graag wil dat jullie site goed blijft draaien, en vooral veilig.

Doordat websites steeds groter en zwaarder worden, en dus meer capaciteit nodig hebben zijn in 2022 alle hostingpakketten aangepast aan deze tijd. Dit betekent vooral veel meer schijfruimte en onbeperkt dataverkeer.

 

Onderstaande prijzen zijn per maand en excl. 21% BTW. Alle contracten worden aangegaan voor 1 jaar en vooraf gefactureerd.

Domeinnaam registreren

.NL domein: 17.50 per jaar

.COM domein: 30.- per jaar

SSL-certificaat

standaard SSL: 75.- per jaar*

* inclusief installeren op je site

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW.

Looptijd per product

Productnaam Looptijd
Domeinnamen per jaar
SSL-certificaten per jaar
hostingpakketten per jaar

 

Opzegtermijn is 40 dagen voor de nieuwe termijn.

Bekijk ook de algemene voorwaarden

 

Per wanneer kan ik upgraden of downgraden?

Een upgrade kun je altijd per direct laten ingaan; je hebt dan dezelfde dag nog het nieuwe pakket tot je beschikking. Een downgrade kun je elk moment aanvragen, maar voeren we uit per einde van de huidige looptijd (dus als het jaar om is). Je kunt gebruik blijven maken van de huidige pakketspecificaties tot de downgrade is uitgevoerd. Een downgrade vraag je aan via je online klantomgeving of door een mailt aan hosting@metzelwerk.nl

schrijf je in

Ik stuur je handige tips en weetjes!

VOLG METZELWERK OP SOCIAL MEDIA