Onderhoud, super belangrijk!

Koop een strippenkaart

En dan is je website klaar, geoptimaliseerd voor Google en kan je aan de slag. Maar hoe zit het met het onderhoud? Na een tijdje merk je dat er een nieuwe versie van WordPress uit is en dat er updates zijn voor je plugins.

Als ondernemer heb je het druk, druk, druk. Je website is wel het laatste waar je tijd voor hebt. Daarom is het fijn dat er iemand is die op regelmatige basis contact met je opneemt voor een update of aanpassing aan je website.

Of misschien heb je behoefte aan een halfjaarlijkse ’terugkomdag’ om de stand van zaken te bespreken en om concreet aanpassingen te kunnen bepalen en inplannen. Wat je wensen of behoeften ook zijn, er is altijd wel een passend onderhoudspakket.

Waarom is onderhoud verstandig?

Net als bij Microsoft of Apple, of bij Firefox en Internet Explorer, worden regelmatig updates aangeboden voor WordPress en plugins. Omdat alles weer beter en mooier kan, maar ook omdat er weer een betere beveiliging nodig is. Updates zorgen er ook voor dat ontdekte beveiligingslekken weer worden gedicht.
Update je je site niet, dan zal die trager worden en ook gevoeliger voor hackers. En om die laatste reden zal je webhoster je op een gegeven moment dringend verzoeken om je website te updaten of deze anders offline halen.  Het is dus verstandig deze updates bij te houden.

Ben je nog steeds relevant?

Belangrijk is dat je site steeds relevant en inspirerend blijft voor je doelgroep. En dat deze, ook na een tijdje, past bij waar jij voor staat. Ook niet onbelangrijk is dat je website mee ontwikkelt met de ontwikkelingen van bijvoorbeeld gangbare browsers.

Bestel een strippenkaart

Wil je dat ik het maandelijks onderhoud doe? Dat kan. Bestel dan eenvoudig een Metzelwerk strippenkaart vooraf en ik regel maandelijks dat je updates gedaan worden, dat de site erna getest word en dat alles netjes blijft werken. Je kan de strippenkaart ook gebruiken voor wijzigingen of aanvullingen aan je site. Ik geef dan vooraf aan hoelang ik hier ongeveer mee bezig zal zijn.  Geen gedoe met losse facturen dus. En extra voordeel van de strippenkaart, een goedkoper tarief!

Koop nu je Strippenkaart voor:

5 uur: 375.- excl. btw
10 uur: 700.- excl. btw

VOLG METZELWERK OP SOCIAL MEDIA